main_valmennukset.jpg

Health Coaching - Oletko valmis hehkumaan?

Ihminen reagoi ihollaan kaikkiin elämäntilanteisiin useita kertoja päivässä. Stressi, uupumus, elämäntavat, ilot ja surut rasittavat meitä hyvin kokonaisvaltaisesti.

Iho jää usein lyhytkestoisen ja pinnallisen hoidon jälkeen liian vähälle huomiolle muuhun hyvinvointiin verrattuna. Silloin myös ihoa hoitava ja ylläpitävä sisäinen voimavara jää heikoksi, piiloon tai epätasapainoon, minkä seurauksena tämä vartaloamme peittävä hyvinvoinnin mittari varoittaa meitä näkyvällä ja monesti epämiellyttävällä tavalla.

Fundamentals(1).png

Aloita muutos nyt

Helpommalla pääset tasapainoisen ja hyvinvoivan elämän alkuun Hehkuvan aloituspaketilla. Paketti sisältää kaksi entsyymiterapiahoitoa sekä kaksi valmennuskäyntiä, joiden aikana käymme yhdessä läpi mitä sinä ja ihosi tarvitsevat eheytyäkseen. Aloituspaketti sisältää myös kotihoitotuoteboxin, joka riittää jopa 4-6 viikoksi ja sisältää; puhdistuksen, seerumin, hoitoöljyn, voiteen sekä mineraaliyrttisuihkeen iholle.

Aloituspaketin hoitokäyntien ja 4-6 viikon aikana lähes kaikki huomaavat luonnollisen muutoksen parempaan alkaneen.

Huomaa positiiviset vaikutukset

Hoidon edetessä monet huomaavat, että ihon pinnallinen hoito vaatii vähemmän huomiota - kuten kosmetologihoitoja, kotihoitotuotteita tai aikaa. Ihon hyvinvointi saa alkunsa jokaisen sisäisistä voimavaroista, joiden uusiutumista ja elinvoimaisuutta parannetaan hoidon aikana konsultaation, suunnittelun, seurannan ja entsyymiterapiahoitojen avulla.

Hoidon seurauksena hyvinvointimme paranee ja eheytyy - koko kehon ja mielen kokonaisuutena.

Ylläpidä sopivasti tarpeen mukaan

Täydellisen hoitokokonaisuuden määrittäminen ihmiseen tutustumatta on mahdotonta. Siksi Hehkuvan hoito aloitetaan aina keskustelemalla ja hoidettavan ihmisen tilanteeseen tutustumalla. Hehkuvan hoitopakettien tarkoitus on kuvailla esimerkinomaisesti sitä, mitä eri tasoinen hoidon tarve voisi sisältää. Ihoterapeutti määrittää hoitokokonaisuuden kuitenkin jokaiselle erikseen ja hoidettavalle parhaiten sopivaksi.

Tiiviimmän hoitojakson jälkeen ja voimavarojen eheydyttyä, niiden ylläpito kaipaa ainoastaan kevyempää ja kohtuullista kotihoitoa.

Tarjoan sinulle Hehkuvia Coachaus- / kokonaishyvinvointipaketteja

ALOITUSPAKETTI

2x DMK-entsyymiterapiahoitoa
2x Coachaus-/ valmennuskäyntiä
Ihoa tasapainottavan kotihoitotuoteboxin (sisältää; puhdistuksen, seerumin, hoitoöljyn, voiteen sekä mineraaliyrttisuihkeen iholle)
Kaupan päälle iholle "kultainen öljy"

690€ (norm. 740€ )


HEHKUVAPAKETTI 1

4 X DMK-entsyymiterapiahoitoa
6 x Coachaus-/ valmennuskäyntiä
Ihoa tasapainottavan kotihoitotuoteboxin (sisältää; puhdistuksen, seerumin, hoitoöljyn, voiteen sekä mineraaliyrttisuihkeen iholle)


HEHKUVAPAKETTI 2

6 x DMK-entsyymiterapiahoitoa
12 x Coachaus-/ valmennuskäyntiä
Ihoa tasapainottavan kotihoitotuoteboxin (sisältää; puhdistuksen, seerumin, hoitoöljyn, voiteen sekä mineraaliyrttisuihkeen iholle)
Ruoka/ravintopäiväkirjan laatimisen elinvoimaisempaan ja terveellisempään elämään.Isommat hoitopaketit voidaan maksaa myös erissä. Kysy lisää vaihtoehdoista: 040 583 1487 | ihonhehku@gmail.comMitä on Health Coaching?

Health Coach on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, jolla on kattavasti tietoa hyvinvoinnin eri osa- alueista. Health Coach on luotettava kumppanisi ja tsempparisi matkalla kohti unelmiasi ja tavoitteitasi.

Coaching- prosessissa huomioidaan kaikki elämän osa-alueet.
Valmennuksen aikana teemme juuri sinun tilanteeseesi sopivia sekä avustavia harjoituksia. Kannustan sinua, kuljen mukanasi muutosten keskellä sekä autan sinua luomaan ja viemään hyviä ajatus/ toimintamalleja käytäntöön.
putous.jpg