Kosmetologi laitehoidot

Caretech Hydrogen

Puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuova hoitomuoto.

Hoidot ovat turvallisia ja tarkoitettu ikääntymis- sekä monien muiden iho-ongelmien hoitoon. Vety muuttuu elimistössä hajotessaan vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia

CARETECH HYDROGEN -HOITOJA SUOSITELLAAN

 • Kuivalle, ryppyiselle, elottomalle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle 
 • Herkälle ohentuneelle iholle 
 • Iholle, jolle ei sovi kemialliset/mekaanikset kuorinnat 
 • Couperosaiholle 
 • Epäpuhtaalle akneiholle 
 • Laajentuneille ihohuokosille 
 • Arpiselle iholle 
 • Ilmansaasteille altistuneelle iholle 
 • Ilmastoinnille altistuneelle iholle 
 • Elintapojen tai liiallisen ulkoilun aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen 
 • Ihon vastustuskyvyn parantamiseen 
 • Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

Quattro-hoito

Syväpuhdistava painekuorinta, paineilmakäsittely, kylmä otsoni, LED-valohoito ja timanttihionta - kaikki nyt yhdellä hoitokerralla

Hoito voidaan toteuttaa myös osittain ja sitä voidaan yhdistää muihin erikoishoitoihin asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan sarjamaisena jatkohoitona.

Hoidon vaiheet

 1. Syväpuhdistava painekuorinta puhdistaa ja kuorii tehokkaasti ihoa.
 2. Ilmanpaineimeytys imeyttää hoitavat aineet samalla kasvoja tehokkaasti hieroen. Jokaiselle ihotyypille omat, tehokkaat hoitoseerumit.
 3. LED-valohoito elvyttää ihoa. Sopii hyvin kimmoisuutensa menettäneelle iholle, ryppyihin, juonteisiin ja hoitamaan laajentuneita ihohuokosia. LED kuntouttaa allergista ihoa ja rauhoittaa punoitusta, ruusufinnejä ja couperosa-ihoa.
 4. Otsoni viimeistelee kokonaisvaltaisen ihonhoidon tasoittaen ihon väriä ja rauhoittaen ihon pintaa. Kylmän otsonikäsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä.
 5. Timanttihionta kirkastaa ihoa tasoittaen juonteita puhdistaen ja parantaen sen kosteudensitomiskykyä. Sopii täydellisesti stressaantuneelle ja tukkiintuneelle iholle.

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.RF lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee sekä entsyymitoiminta aktivoituu.
Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista, jolloin tuloksena on kauniimpi ja kiinteämpi iho.Seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin.
Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, sekä kaulan ja decolte alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla.Radiofrekvenssihoidon etu on ,että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

RF-hoito suositellaan sarjahoitona 1-2 krt.viikossa n.4-8 kertaa.

Hoitoa ei suositella:
raskaana oleville
vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.